O nama

Sva Nina in Urban. Popotnika, amaterska fotografa, velika gurmana in težka metalca. 🙂

Najraje potujeva v kombinaciji letalo – avto – šotor. Najraje obiskujeva države, kjer sva veliko v naravi. Z veseljem pa si ogledava tudi kakšno večje mesto.

Vsako leto odpotujeva na kar nekaj destinacij. Zaenkrat so te le v osrčju Evrope. Velikokrat najinu potovanje združiva skupaj z obiskom kakšnega metal koncerta. Najin cilj pa je tudi, da vsak mesec obiščeva vsaj en koncert.

Nina

Večina zapisov bo mojih, seveda s pomočjo Urbana. Po izobrazbi ekonomistka, ki dela v tehničnih vodah. Po novem pa tudi študentka strojništva. Na najinih potovanjih in izletih sem glavna fotografinja. Tako, da me po prihodu domov čaka veliko dela z urejanjem fotografij in izdelavo potovalnega videa. V življenju ne morem brez glasbe, dobrih knjig in slastnega peciva. 🙂

Urban

Po izobrazbi strojnik, drugače pa tudi prostovoljni gasilec in prvi posredovalec. Oboževalec piva in dobre hrane, tako da nama pokušina lokalnih piv in hrane nikjer ne uide. Šofer na najinih izletih in potovanjih. Tako je na potovanjih zadolžen za potek poti, najem avta, na koncu pa mu še izračun porabljenih financ.

Najina skupna potovanja:
2016 – Avstrija (5 dni), Češka (6 dni), London, Velika Britanija (3 dni)
2017 – Praga, Češka (4 dni), Dunaj, Avstrija (3 dni)
2018 – Budimpešta, Madžarska (4 dni)
2019 – Munchen, Nemčija (4 dni), Krakow, Poljska (4 dni), Škotska (10 dni), Pariz, Francija (3 dni)
2020 – Berlin, Nemčija (3 dni)

Če imate željo z nama sodelovati, nama lahko pišete na crazysloveniantravelers@gmail.com

%d bloggers like this: